home knowledge management customer interaction company contact


Press contact
Michiel van Dam - AnswerWeb
Tel: 020 - 412 14 07
E-mail: michiel.vandam@answerweb.nl

Vernieuwde AskAnOwner-webcommunity: snelste consumentenplatform producten en diensten

Amsterdam, 22 september - AskAnOwner.nl, de grootste online-vraag-en-antwoordservice over producten en diensten in Nederland, is vandaag live gegaan met een vernieuwde website. De site stelt de communityleden nu nog beter in staat op eenvoudige en snelle wijze kennis en gebruikerservaringen uit te wisselen. Grofweg de helft van de vragen gaat over aankoopbeslissingen, de andere helft over het oplossen van problemen met producten en diensten. Per maand worden vele duizenden vragen beantwoord. Nieuwe eigenaar ITM International wil door AskAnOwner.nl een relatie opbouwen met potentiŽle respondenten.

Ruim 85% van de vragenstellers waardeert de antwoorden als 'goed' tot 'zeer goed'. Naast het stellen van vragen kunnen bezoekers antwoorden vinden in de database met eerdere vragen en antwoorden. Er kunnen vragen worden gesteld over zo'n 16.000 producten en diensten: van auto's tot computers, van verzekeringen tot (digitale) fotocamera's, van sportartikelen tot vakantiebestemmingen.

Het belangrijkste aan de nieuwe website is de integrale verbetering van het gebruikersgemak. De eenvoudiger user interface en overzichtelijkere lay-out zorgen voor een meer intuÔtieve navigatie. Gebruikers vinden sneller het juiste antwoord, en het proces van het stellen van een vraag is vergemakkelijkt. Daarnaast heeft de site verschillende nieuwe mogelijkheden. Zoals het toevoegen van bijlagen aan vragen en antwoorden, waarmee bijvoorbeeld handleidingen kunnen worden uitgewisseld.

De vernieuwde website is tot stand gekomen in een samenwerking tussen ITM International en AnswerWeb. ITM International, volle dochter van Motivaction, is eigenaar van AskAnOwner, AnswerWeb verzorgt de technische realisatie en operatie.

Over ITM International

ITM International is specialist in het verzamelen en produceren van dat ten behoeve van marktonderzoek. Hiertoe zijn onder meer ook www.stempunt.nu en ExecutivePanel opgezet.

Over AnswerWeb

AnswerWeb is leverancier van vraag-en-antwoordsoftware. Bedrijven en instellingen zetten de software in voor hun productiviteitsverhoging, kennismanagement, helpdesks en communities.

Voor meer informatie

Voor meer informatie over de AskAnOwner-community kunt u contact opnemen met Hans Lingeman van ITM International, tel. 020-5898222. Voor meer informatie over de vraag-en- antwoordsoftware kunt u contact opnemen met Michiel van Dam van AnswerWeb, tel. 020-4121407, e-mail michiel.vandam@answerweb.nl.

« Back to the news overview

© 2010 Textinfo B.V.  All rights reserved | Contact